دکتر فرخ کامران خواجوی » جراحی زیبایی سینه » افراد مناسب پروتز سینه چه کسانی هستند؟
مدت زمان مطالعه ۶ دقیقه

افراد مناسب پروتز سینه چه کسانی هستند؟

پروتز سینه یکی از عمل های زیبایی است که به افزایش سایز و زیبایی پستان ها کمک می کند. به طورکلی پروتزهای سینه به داشتن سینه متقارن و زیبا کمک کرده وهمچنین، افتادگی ناشی از افزایش سن، زایمان و تغییر وزن های ناگهانی را بهبود می بخشند. اگرچه این عمل برای اکثر زنان که از کوچکی، افتادگی و عدم تقارن سینه های خود رنج می برند، مناسب است، اما به همه افراد توصیه نمی شود. حال سوال اینجاست که افراد مناسب پروتز سینه چه کسانی هستند؟ کاندیدای عمل پروتز سینه باید چه ویژگی هایی داشته باشند؟ عمل پروتز سینه برای چه افرادی توصیه نمی شود؟ به منظور آشنایی با افراد مناسب پروتز سینه تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

به طور کلی، عمل پروتز سینه یا کاشت ایمپلنت سینه یکی از بهترین روش ها برای سینه های کوچک، افتاده، بدون تقارن و بد شکل است. همچنین، این عمل زیبایی و اعتماد بنفس زنانی که به دلیل ابتلا به سرطان مجبور به تخلیه سینه خود شده اند را باز می گرداند. اغلب پروتزهای استفاده شده از دو نوع پروتز سالین یا پروتز سیلیکونی هستند که مقاومت بالایی در برابر ترکیدن و پارگی داشته و از طرفی با بدن سازگار است.

افراد مناسب پروتز سینه چه کسانی هستند؟

حال باز میگردیم به پرسش ابتدایی که مطرح کردیم، چه کسانی جر افراد مناسب پروتز سینه هستند؟ شاید شما هم به دلایل مختلف قصد عمل پروتز سینه را دارید، اما نمی دانید که جز کاندیدای مناسب پروتز سینه هستید یا خیر، لذا در ادامه به بررسی افراد مناسب برای عمل پروتز سینه خواهیم پرداخت.

کوچکی سینه ها

همان طور که می دانید، با افزایش سن بدن انسان دستخوش تغییرات گسترده شده و بافت های عضلانی یا چربی کاهش پیدا می کنند. در نتیجه بسیاری از زنان با افزایش سن دچار کوچکی یا افتادگی سینه شده و این مسئله می تواند باعث در زیبایی اندام و حتی کاهش اعتماد به نفس آن ها موثر باشد. علاوه براین، برخی از افراد به شکل مادرزادی دارای سینه های کوچکی هستند که این وضعیت می تواند باعث عدم رضایت فرد از ظاهر خود شود. در نتیجه عمل پروتز سینه می تواند به افزایش سایز سینه ها در ااین افراد کمک کند.

عدم تناسب و تقارن در سینه ها

افرادی که سینه های بدون تقارن و نامتناسبی دارند، یکی از افراد مناسب پروتز سینه هستند. جراحی پروتز سینه می تواند به ایجاد تقارن و پستان های خوش فرم کمک کرده و نواقص ظاهری را در سینه برطرف کنند.

افرادی که سینه های متناسبی ندارند و از ظاهر سینه ها راضی نیستند، می توانند از عمل پروتز سینه کمک بگیرند، تا تناسب اندام و زیبایی اندام را به دست آورند.

افراد با سابقه بارداری و زایمان

عمل جراحی پروتز سینه معمولا به زنانی که سابقه بارداری و شیردهی را داشته اند، توصیه می شود. همان طور که می دانید بارداری سبب تغییرات فیزیولوژیکی و افزایش وزن در اندام های زنان از جمله سینه ها خواهد شد. پس از زایمان نیز کاهش وزن و شیردهی می تواند باعث تغییر فرم سینه، کاهش حجم و افتادگی شود. در نتیجه عمل پروتز سینه روش مناسبی برای رفع افتادگی و کوچک شدن سینه بعد از زایمان خواهد بود. توجه داشته باشید اکثر جراحان بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه را توصیه نکرده و بهتر است این عمل را بعد از حاملگی و پایان دوران شیردهی انجام دهید.

کاهش وزن شدید و ناگهانی

از دیگر دلایل کوچک شدن و افتادگی سینه ها در زنان، کاهش وزن های زیاد در مدت زمان کوتاه است که می تواند تاثیر منفی بر ظاهر زنان داشته باشد. به طورکلی، نوسات ناگهانی وزنی مانند چاق و لاغر شدن های زیاد منجر به از بین رفتن حالت کشسانی سینه ها می شود. در نتیجه سینه ها دچار افتادگی شده و شکل بدی پیدا خواهند کرد. خوشبختانه عمل پروتز سینه می تواند در این افراد موثر باشد، با این حال توجه داشته باشید که پروتز سینه، افتادگی های شدید سینه را برطرف نکرده و فرد نیاز به عمل لیفت سینه خواهد داشت.

افراد با سابقه سرطان سینه

سرطان سینه یکی از شایع ترین سرطان ها در زنان است و سالانه زنان بسیاری سینه های خود را به واسطه این بیماری تخلیه می کنند. برخی از افراد مبتلا به سرطان سینه برای کنترل این بیماری نیاز به برداشتن توده های سرطانی دارند. لذا این جراحی ها ممکن است باعث تخریب بافت سینه و از بین رفتن حجم و فرم آن شود. خوشبختانه پس از بهبودی بیمار امکان عمل پروتز سینه و بازگشت زیبایی به سینه را خواهد داشت. توجه داشته باشید که عمل پروتز سینه در افراد مبتلا به سرطان های درمان نشده یا تحت درمان ممنوع بوده و بیمار تنها پس از اتمام دوره درمان و با مشورت پزشک می تواند برای کاشت پروتز سینه اقدام کند.

پروتز سینه برای چه افرادی مناسب نیست؟

همان طور که با کاندیدای مناسب پروتز سینه آشنا شده اید، بهتر است بدانید که جراحی پروتز سینه به همه افراد توصیه نمی شود. عمل پروتز یا بزرگ کردن سینه برای افراد با شرایط زیر توصیه نمی شود:

  • مبتلایان به سرطان درمان نشده یا در حال درمان
  • داشتن یک عفونت فعال در اندام های بدن
  • دوران شیردهی
  • افراد با فاصله زمانی کوتاه از بارداری
  • وجود توده سرطانی درمان نشده یا ضایعه پیش بدخیم در پستان
  • افراد با نقص سیستم ایمنی بدن
  • افراد تحت درمان شیمی درمانی یا مصرف داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی
  • اختلال در الیام و ترمیم زخم
  • وجود مشکلات انعقادی خون
  • افراد زیر 18 سال
  • اختلال در خونرسانی به دلیل تجربه جراحی های قبلی یا رادیوتراپی

کلام آخر

به طور کلی جراحی پروتز سینه یکی از عمل های زیبایی است که به داشتن سینه های خوش فرم، زیبا و متناسب کمک می کند. به طورکلی، افراد مناسب برای پروتز سینه، زنانی هستند که به دلایل مختلف مانند افزایش سن، بارداری، شیردهی، نوسانات وزنی و سرطان سینه از کوچکی، افتادگی، بد شکلی، عدم تقارن و تناسب رنج می برند. با این حال، پروتز سینه برای همه زنان مناسب نیوده و بهتر است قبل از اقدام به این عمل با بهترین جراح پروتز سینه مشورت نمایید. توجه داشته باشید که جلسات مشاوره انتظارات خود را از پروتز سینه مطرح کرده و نسبت به روش جراحی، نوع پروتز سینه و مزایای آن اطلاعات لازم را بدست آورید.

برچسب ها:
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + هجده =